PIMS BROODJESZAAK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1914 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pims Broodjeszaak. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 17:38 The order was on its way for 1 hour and 40 minutes actually. But the food is very tasty.
12 jul 2024 om 14:39 Lekkere broodjes maar de bezorgtijden zijn altijd erg lang. Heel jammer. Dit keer weer 90 minuten.
12 jul 2024 om 14:28 Hebben 2 uur gewacht op onze bestelling, broodjes waren zacht en sompig, maar wel lekker (kwam vooral omdat we uitgehongerd waren).
7 jul 2024 om 20:07 Broodjes waren slap en niet kloppend met de kwaliteit die de reviews aangeven. Het bezorgen zou 65 min. duren we hebben 1,5 uur gewacht toen ik belde kwam er nog geen excuses of reden vanaf. Nooit meer!
2 jul 2024 om 22:38 Altijd heerlijke broodjes!!!
1 jul 2024 om 12:57 Altijd heerlijke broodjes. Zoals bij de meeste bedrijven moet je wel even geduld hebben maar over de kwaliteit ben ik nog nooit ontevreden geweest bij Pims
28 jun 2024 om 12:30 Bezorgtijd is wat lang maar dat staat aangegeven. Broodjes zijn heerlijk!
27 jun 2024 om 14:27 Zoals gewoonlijk weer heerlijk broodje gegeten!
24 jun 2024 om 16:23 Was lekker
24 jun 2024 om 15:54 Lekkere broodjes en butterfly garnalen
23 jun 2024 om 10:41 Prima broodjes weer! Al is € 4,50 voor dat kleine stukje bananenbrood wat je krijgt wel echt absurd...
20 jun 2024 om 13:16 Lekkere broodjes maar moet echt extreem lang op je bestelling wachten jammer!