PIMS BROODJESZAAK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1640 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pims Broodjeszaak. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 14:22 Hele lekkere broodjes! Bestel hier zeker vaker!
26 nov 2022 om 14:31 Lekkere broodjes, gaan we vaker bestellen
18 nov 2022 om 16:14 Geweldige broodjes Filet american. Alleen had ik het vermoede dat de betreffende bezorger die die nonchalant binnen kwam stormen met luid gekrijs een hap van me broodje had genomen desondanks was het wel een verrukkelijk broodje!
16 nov 2022 om 15:21 Lekkere broodjes. Jammer dat de bezorging na 16.00 uur stopt.
13 nov 2022 om 17:28 Lekkere broodjes, maar wel erg klein. Aan 1 broodje heb je niet genoeg als lunch, jammer!
10 nov 2022 om 16:13 broodjes besteld, maar verkeerde broodjes besteld. waardeloos
9 nov 2022 om 15:22 Super lekkere broodjes altijd vers goed belegd alleen bezorgtijd is heel lang af en toe.
5 nov 2022 om 18:11 Heerlijke broodjes , altijd lekker vers met een krokante buitenkant , goed belegd en erg netjes verzorgd. Een aanrader
2 nov 2022 om 12:45 Bezorgtijd bijna 2 uur
1 nov 2022 om 13:58 Bezorgtijd meer dan een uur. En het broodje bal was koud bij levering
1 nov 2022 om 13:33 Bijna 1,5 uur wachten op twee simpele broodjes is op een doordeweekse dinsdag wel wat veel, zeker als je pas na de betaling te zien krijgt hoe lang het duurt.
29 okt 2022 om 13:15 Weer lekker broodjes